Хоризонтален кофраж от ново поколение

Хоризонтален кофраж предлаган от Балкантрейд е едно от най-конкурентните опции на пазара по отношение на качество и цена. Фирмата работи с най-големите имена в строителния бизнес и предлага подходящи за многократна употреба кофражи и кофражни елементи, които способстват за икономия на работната сила и подобряване на физико-техничните характеристики на строителните дейности. Хоризонталният кофраж за тактово леене на плочи представлява професионална бърза и лесна подготовка за изливане на плочи и лесно декофриране. Кофражните елементи и кофражни системи са от ново поколение с цел намаляване на разходите и икономия на работна сила. Повечето кофражни елементи от висок клас имат възможност за многократна употреба и това е видно от богатата продуктова гама на Балкантрейд, която включва нови и употребявани елементи. Фирмата се занимава с внос и дистрибуция на всичко необходимо за строителни дейности, но предлага и изкупуване на вече използвани системи, както и ремонти дейности на кофражи. Оптимални решения за проекти може да получите от професионалисти в областта, както и възможност за ползване на кофражни системи под наем.

Доброто предствяне на Балкантрейд се дължи на дългогодишен опит и бързо развитие по отношение на новостите в строителния бизнес. Поетапното и сигурно разширяване на продуктовата гама гарантира задоволяване на нуждите на всеки клиент според проектите и задачите за изпълнение.
Хоризонтален кофраж от ново поколение
Първоначално са се използвали традиционни системи за кофраж, които са изисквали по-високи разходи и повече време на изпънение. Днес можете да ползвате едни от най-иновативните и икономични системи за постигане на желканите бетонни форми.Балкантрейд предлага хоризонтален, вертикален кофраж, поцинковани подпори, трегери, сглобки, трислойни платна и всички видове строителен шперплат с високо качество. Компанията е разширила обсега си на действие и работи с материали иза мебелната промишленост на конкурентни цени. Всеки клиент има възможност за запитване и получава най-добрата оферта съобразно спецификата на дейността си.