Можем ли да пропуснем почистването на дюзи?

Всеки, който обича своя автомобил и ежедневието му е свързано с шофиране знае колко може да бъде неприятно, да се случи нещо непредвидено, като например колата да не може да запали.

Ако картината ви е позната или се намирате в подобна ситуация и към това напоследък сте забелязали, че колата харчи много повече гориво от обикновено, то може би нещата отиват в точно определена посока. За наличие на замърсяване на дюзи става въпрос, ако са налице горепосочените признаци, както и ако колата прекъсва при ускорение или тресе на ниски обороти. В този случаи е добре да се ориентирате към https://sofia-diesel-center.com/remont-pompa/108-pochistvane-na-dyuzi, който да отстрани проблема и да направи нужния ремонт. Можем ли да пропуснем почистването на дюзи? За да се прецени какво е точното състояние на дюзите, те преминават през ултразвукова вана, където се почистват, след което се разглежда реалното им състояние.
Можем ли да пропуснем почистването на дюзи?
С други думи не може да се мине без почистване на дюзи, ако искаме да получим точна диагностика. Оторизираният тест, който професионалния дизел сервиз предлага, се прави по технология на производителя и дава оптимални резултати, сочещи дали компонентите са годни или не. За разлика от неоторизираните тестове, където могат само да се изведат някои възможности, тук преценката е точна и се прави на базата на допустимите изменения на частите, които са посочени от производителя. След като се проверят дюзите, се издава протокол за тяхното състояние и се преценява как е най-добре да се процедира.

В специализирания дизел сервиз могат да бъдат ремонтирани, както и да бъдат сменени с нови – оригинални части на утвърдени марки, като BOSCH или SIEMENS и др. София дизел център е едно от местата, където се прави рециклиране на дюзи, което изисква специална технология и софтуер, както и добре обучени специалисти. Всяка манипулация по дюзите се извършва в чисто помещение, което има точно определени параметри на въздуха, тъй като работата по дюзите е много фина и производствения толеранс на тези части е в няколко микрона. След като се ремонтират, дюзите променят своите характеристики, което налага въвеждане на код, който е индивидуален и прави връзка с бордовия компютър. С негова помощ също, може да се контролира впръскването. След почистването и ремонтирането на дюзите, можете веднага да отчетете подобрение на производителността на двигателя, намаляване на вредните емисии и оптимално разпръскване от прецизно изработения разпръсквач. Вижте още в sofia-diesel-center.com и можете да изберете качествения ремонт на вашите дюзи и помпи, при това с гаранция.